Κουβέλης: Μόνος δρόμος είναι η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου - iefimerida.gr

Κουβέλης: Μόνος δρόμος είναι η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαθύτατα προοδευτικό και ρεαλιστικό, χαρακτήρισε το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας και σύγκλισης ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ο οποίος τόνισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση όχι γενικά και αόριστα αλλά στη βάση αυτής της συμφωνίας.

Όπως μάλιστα είπε πέρα από τον εύκολο αντιπολιτευτικό λόγο υπάρχει η υποχρέωση προκειμένου ο καθένας να κρίνει ποιο είναι το περιεχόμενο αυτής της προγραμματικής συμφωνίας και σύγκλισης.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι αυτή την ώρα το ζητούμενο είναι πως μπορούμε να σηκώσουμε τα βάρη από τις πλάτες των ελλήνων πολιτών.

Τόνισε μάλιστα ότι η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου αποτελεί τον μόνο δρόμο και χαρακτήρισε «λάθος» την αποψη που εκφράζεται για μονομερή καταγγελία αφού κάτι τέτοιο απειλεί την χώρα με έξοδο από την Ευρωζώνη από το ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε τέλος την βεβαιότητα ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας αύριο στην Ευρώπη θα μιλήσει και για την ανάγκη της χρονικής επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής και θα θέσει εκείνα τα ζητήματα που έχουν σχέση με την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας η οποία - όπως είπε ο κ. Κουβέλης - βρίσκεται σε ασφυξία και είναι δυνατόν να εκραγεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ