Καμμένος: Η κυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό - iefimerida.gr

Καμμένος: Η κυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό

Καμμένος: Η κυβέρνσηση συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορώντας τα κόμματα της συγκυβέρνησης για προεκλογικά ψέμματα ξεκίνησε τη δευτερολογία του στη Βουλή, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος παράλληλα, επέρριψε ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και προειδοποίησε ότι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι υπογράψουν συμφνωνίες που ξεπουλάνε τη χώρα.

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ο κ. Καμμενος, υποστήριξε, ότι η συγκυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό ενώ χαρακτήρισε «παραμύθι» τις 18 προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά.

«Η λύση δεν είναι η συνέχιση των Μνημονίων, αλλά η εθνική προσπάθεια.Λύση είναι να πούμε στους δανειστές ότι η συνέχιση αυτής της πολιτικής θα οδηγήσει σε εμφύλιο σπαραγμό» συνέχισε.

Ευθύνες επέρριψε στον κ. Βενιζέλο κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση της χώρας, χαρακτηρίζοντάς τον «πρωτεργάτη».

Παράλληλα, προειδοποίησε ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη όσοι βάλουν την υπογραφή τους σε συμφωνίες που ξεπουλάνε τη χώρα.

«Όσο προσπαθείτε να λειτουργείται ως υπάλληλοι της κ. Μέργκελ θα μας έχετε απέναντι σας όπως θα έχετε απέναντι σας και τον ελληνικό λαό. Είστε επικίνδυνοι», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ