Καιάδας: Θα μας βρείτε απέναντί σας στην υποδούλωση των Ελλήνων - iefimerida.gr

Καιάδας: Θα μας βρείτε απέναντί σας στην υποδούλωση των Ελλήνων

Καιάδας: Θα μας βρείτε απέναντί σας στην υποδούλωση των Ελλήνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, για την απαξίωση των Ελλήνων, καταθέτοντας στη Βουλή έγγραφο για τα δάνεια που έχουν πάρει τα δύο κόμματα εξουσίας από τις τράπεζες.

Ο κ. Γερμενής, που έγινε γνωστός ως «Καιάδας» από τη συμμετοχή του στο Black Metal συγκρότημα Naer Mataron, είπε ότι διεθνείς τοκογλύφοι επέβαλλαν το σχηματισμό συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ προτάσσοντας προεκλογικά το «εκβιαστικό δίλημμα Μνημόνιο ή χρεοκοπία», ενώ όπως είπε τα δύο μεγάλα κόμματα είχαν συμφωνήσει κρυφά στη συνέχιση του Μνημονίου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε και στην αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κατάστασης και τόνισε ότι το κόμμα του μπήκε στη Βουλή για να ρίξει φως στο σκοτάδι. «Ο καιρός που ήσασταν μόνοι σας, τελείωσε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ