Μιχαλολιάκος προς ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχουν πολλά λιγούρια της εξουσίας - iefimerida.gr

Μιχαλολιάκος προς ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχουν πολλά λιγούρια της εξουσίας

Μιχαλολιάκος προς ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχουν πολλά λιγούρια της εξουσίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την αποχώρηση ολόκληρης της αριστερής πτέρυγας της αντιπολίτευσης, σημαδεύτηκε η αρχή της ομιλίας του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος τόνισε πως τη θέση του κόμματός του στην Βουλή την διάλεξαν 426.000 Έλληνες.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε πως τα ΜΜΕ προσπάθησαν να πείσουν τον ελληνικό λαό πως η Χρυσή Αυγή εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Στην συνέχεια είπε πως κάτι τέτοιο δεν έγινε και η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν τις θέσεις της, όπως είναι η λαθρομετανάστευση, η Μακεδονία, η τουρκική απειλή, το Κυπριακό κλπ.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε στην συνέχεια πως στόχος της Χρυσής Αυγής είναι το να καταστραφεί το Μνημόνιο. Εξαπολύοντας επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως κατακεραυνώνει χωρίς αντίκρυσμα την κυβέρνηση με στόχο να πάρει κάποια στιγμή την θέση της.

Κατά την εισήγησή του για την συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων, Νίκος Μιχαλολιάκος είπε πως η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην γραμμή καταγγελίας του Μνημονίου, το οποίο είναι αντισυνταγματικό.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ