Βενιζέλος: Κύριε Τσίπρα κανείς δεν μπορεί να διαλέγει τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Κύριε Τσίπρα κανείς δεν μπορεί να διαλέγει τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης

Βενιζέλος: Κύριε Τσίπρα κανείς δεν μπορεί να διαλέγει τον εύκολο δρόμο της αντιπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικός εταίρος, Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής κατά την συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων, στον Αλέξη Τσίπρα αμέσως μετά την εισήγηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως σε τέτοιες εποχές και μετά από 3,5 μήνες προεκλογικής περιόδου και αναστολής της κανονικής λειτουργίας της χώρας δεν μπορούμε να επιβεβαιώνουμε τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς με μία συζήτηση που θυμίζει άλλες, προηγούμενων ετών.

«Η χώρα δεν αντέχει άλλη δημαγωγία και άλλο λαϊκισμό», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ συνέχισε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαλέγει τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης.

«Την εθνική ευθύνη δεν την αναλαμβάνεις όποτε και όταν θέλεις, αλλά σε κυνηγάει από μόνη της, δεν μπορεί να διαλέγει κανείς τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης και να καιροφυλακτείς για την αποτυχία της κυβέρνησης και της χώρας» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στην συνέχεια ο κ. Βενιζέλος είπε πως χειρότερο από το να καιροφυλακτεί κανείς είναι από το βήμα της Βουλής να λέει πως θα υπονομεύσει το έργο της χώρας, ενώ συνεχίζοντας είπε πως αυτό είναι μία εθνική υπονόμευση πράγμα που συνιστά μία ανεπίτρεπτη στάση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ