Δημοσκόπηση: Το 57% «ναι» στην συγκυβέρνηση-48% υπέρ καταγγελίας του Μνημονίου - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση: Το 57% «ναι» στην συγκυβέρνηση-48% υπέρ καταγγελίας του Μνημονίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Αριστεράς, συγκεντρώνει υψηλό ποσοστό αποδοχής από τους πολίτες σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης, μετά τις εκλογές.

Την δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην η εφημερίδα «Επενδυτής», πραγματοποίησε η εταιρεία METRON ANALYSIS το διήμερο 3-4 Ιουλίου με την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να συγκεντρώνει ποσοστό αποδοχής, που φτάνει στο 57% των πολιτών, οι οποίοι έχουν θετική γνώμη για τον σχηματισμό της.

Θετική εκτίμηση για την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αντώνη Σαμαρά εκφράζει το 55% των πολιτών, ενώ σε άνοδο βρίσκεται και η δημοτικότητα του πρωθυπουργού. Πρώτος στη λίστα δημοτικότητας, ο Φώτης Κουβέλης

Σε ότι αφορά στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης, το 48% των ερωτηθέντων, τάσσεται υπέρ της άμεσης καταγγελίας του μνημονίου και το ίδιο ακριβώς ποσοστό τάσσεται υπέρ της τήρησης και μελλοντικής βελτίωσής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ