O Έλληνας που σχεδιάζει τα χειριστήρια και την καμπίνα της Φόρμουλα του Σουμάχερ - iefimerida.gr

O Έλληνας που σχεδιάζει τα χειριστήρια και την καμπίνα της Φόρμουλα του Σουμάχερ

O Έλληνας που σχεδιάζει τα χειριστήρια και την καμπίνα της Φόρμουλα του Σουμάχερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι 24 ετών σπούδασε αεροναυπηγική και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Βρέθηκε δίπλα στο ίνδαλμα του, τον Μάικλ Σουμάχερ και μάλιστα έχει αναλάβει την ευθύνη να σχεδιάζει την καμπίνα και τα χειριστήρια που κρατά ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 .

Ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης είναι ένας από τους βασικούς σχεδιαστές του μονοθέσιου του Σουμάχερ.Μετά από τρία χρόνια παραμονής στο σχεδιαστικό τμήμα άλλης εταιρείας, κατέληξε στην ομάδα του μεγάλου πρωταθλητή και γεμάτος περιφάνεια δηλώνει στην Espresso:

Αυτό ήταν το όνειρό μου από μικρός. Αγαπούσα τους αγώνες αυτοκινήτων και έτρεξα σε πολλά πρωταθλήματα σε πίστες καρτ, όπου κατέκτησα αρκετά μετάλλια. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθούσα στενά τους αγώνες της Φόρμουλα 1. Έτσι, από μικρός ήθελα να βρω μια δουλειά που να είμαι κοντά στη Φόρμουλα και τα κατάφερα.

Με τι ακριβώς ασχολείται;

Η δική μου ευθύνη είναι να σχεδιάζω αυτό που λέμε εσωτερική κονσόλα, την καμπίνα και τα χειριστήρια που έχει δίπλα του ο οδηγός και τα οποία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου, αλλά έχω δουλέψει και στην μπροστινή αεροτομή.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ