Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί του video που έδειραν διαδηλωτή - iefimerida.gr

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί του video που έδειραν διαδηλωτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις απο τους τέσσερις αστυνομικούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του διαδηλωτή στη χθεσινή πορεία ταυτοποιήθηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει και τον τέταρτο αστυνομικό που εμφανίζεται στο βίντεο. Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ήδη και ο επικεφαλής αξιωματικός τους, ο οποίος όχι μόνο δεν απέτρεψε το περιστατικό αλλά ούτε καν το ανέφερε.

Το βίντεο έχει κάνει από χθες το γύρο του ίντερνετ, αναδημοσιέυθηκε σε διαδικτυακά Μέσα προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων. Νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας με δηλώσεις του στο Βήμα FM δήλωσε πως σκοπεύει να εξετάσει φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιέυονται στο διαδίκτυο και δείχνουν ακρότητες των αστυνομικών δυνάμεων. Λίγο αργότερα με ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό twitter της Αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε η αναγνώριση των αστυνομικών που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο και έγινε γνωστό πως τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μαζί με τον επικεφαλής αξιωματικό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ