Δωρεάν συνδρομή για όλη του την ζωή κάνει δώρο γκέι site στον Κρουζ - iefimerida.gr

Δωρεάν συνδρομή για όλη του την ζωή κάνει δώρο γκέι site στον Κρουζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νέα για το διαζύγιο του Τομ από την Κέιτι Χόλμς ήρθαν απλά για να γιγαντώσουν και πάλι τις φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος. Πιο ευφάνταστη προσέγγιση στο θέμα είναι με διαφορά αυτή του manhunt, ενός από τα πλέον καθιερωμένα gay site στον κόσμο.

«Αγαπητέ Τομ, η είδηση για τον χωρισμό σου μας γέμισε με στεναχώρια. Τώρα όμως που η Κέιτι είναι εκτός πλάνου και έχεις συνειδητοποιήσει ότι ένας παραδοσιακός γάμος είναι για σένα Mission Impossible, μήπως ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις μερικές άλλες επιλογές;». Έτσι ξεκινάει η ανοιχτή πρόσκληση του manhunt στον 50χρονο σταρ για να χρησιμοποιήσει -δωρεάν- τις υπηρεσίες του. Καταλήγοντας πως «Μας έχεις κερδίσει από το πρώτο 'γεία'», αναφορά στην θρυλική ατάκα του Κρουζ από το Jerry Maguire.

Δωρεάν συνδρομή για όλη του την ζωή κάνει δώρο γκέι site στον Κρουζ | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Γκρεγκ Ολεάρ «Ο Τομ Κρουζ πρέπει να αντιγράψει αυτό που έκανε ο Άντερσον Κούπερ (σ.σ. Ο παρουσιαστής του CNN που μόλις ανακοίνωσε ότι είναι gay). Πρέπει να πει ότι είναι gay. Και πρέπει να το πει με το πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Και όταν αποφασίσει να φτιάξει και πάλι την ζωή του και να ξαναπαντρευτεί, πρέπει να παντρευτεί ένα άντρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ