Στις κάλπες οι ψηφοφόροι για το μέλλον.... των ταινιών πορνό - iefimerida.gr

Στις κάλπες οι ψηφοφόροι για το μέλλον.... των ταινιών πορνό

Στις κάλπες οι ψηφοφόροι για το μέλλον.... των ταινιών πορνό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο κι όμως αληθινό, η ευρεία διάδοση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων θορύβησε τόσο τους υπεύθυνους, ώστε αποφάσισαν να διεξάγουν εκλογές, σχετικά με την υποχρεωτική χρήση προφυλακτικών στις ερωτικές ταινίες.

Έτσι λοιπόν, οι ψηφοφόροι στο Λος Άντζελες θα κληθούν τον Νοέμβριο στις κάλπες προκειμένου να αποφασίσουν για αυτό το αμφιλεγόμενο, πλην όμως εξαιρετικά σοβαρό θέμα.

Πέραν της ψηφοφορίας για την εκλογή νέου προέδρου, οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα γίνει υποχρεωτική η χρήση προφυλακτικών στις ταινίες πορνό που γυρίζονται στην κομητεία του Λος Άντζελες, αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Los Angeles Times.

Η κομητεία του Λος Άντζελες θεωρείται το επίκεντρο της αμερικανικής βιομηχανίας πορνό. Πολλοί παραγωγοί των ταινιών αυτών, αντιτίθενται στην χρήση προφυλακτικών ισχυριζόμενοι ότι το κοινό θέλει να βλέπει σκηνές σεξ χωρίς προφυλάξεις και θεωρούν ότι αν το μέτρο ισχύσει πολλές εταιρίες παραγωγής πορνό θα φύγουν από την περιοχή.

Τον περασμένο Ιανουάριο οι αρχές του Λος Άντζελες ζήτησαν την χρήση προφυλακτικών σε όλες τις ταινίες πορνό που γυρίζονται στην πόλη αφού προηγήθηκε η συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού υπογραφών από το Ίδρυμα Υγειονομικής Περίθαλψης, ώστε να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία στο πλαίσιο έκτακτης εκλογικής διαδικασίας.

Παρόλο που η απόφαση τέθηκε σε ισχύ τον Μάρτιο, η πόλη εξακολουθεί να εξετάζει τους τρόπους εφαρμογής της, ενω σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τον Μάρτιο ανάμεσα σε 1.000 πιθανούς ψηφοφόρους έδειξε ότι μόλις το 63% θα στήριζε το μέτρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ