Μαρκουλάκης: «Μικρός έπαιζα με τις κούκλες της αδελφής μου» - iefimerida.gr

Μαρκουλάκης: «Μικρός έπαιζα με τις κούκλες της αδελφής μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σχέση του με την θηλυκή πλευρά του ήταν ένα από τα πράγματα που έθιξε ο γνωστός πρωταγωνιστής στην συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό σάιτ, με αφορμή την παράσταση «Οιδίποδα τύραννο» του Σοφοκλή στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Ως παιδί έκανα πράγματα που δεν έκαναν τα αγόρια αλλά τα κορίτσια. Δεν έπαιζα καθόλου μπάλα αλλά με τις κούκλες της αδερφής μου –το ποδόσφαιρο το εκτίμησα μεγάλος. Μικρός δεν είχα βίαιη πλευρά, δεν μου άρεσε να βρίζω ή να πλακώνομαι, είχα μια μεγαλύτερη ευαισθησία και ωριμότητα σε σχέση με τα συνομήλικά μου αγόρια. Αυτό μάλλον υπέκρυπτε μια καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία παρά μια θηλυκή πλευρά. Ειλικρινά, πιστεύω πως αν ο κόσμος διοικείτο από γυναίκες, θα ήταν πιο ειρηνικός. Οι άντρες αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο μέσω της διαδικασίας του ορθού λόγοι. Οι γυναίκες τον αντιλαμβάνονται διαισθητικά, τον νιώθουν».

Αυτή είναι η πλήρης δήλωση του Κωσταντίνου Μαρκουλάκη σε συνέντευξη που έδωσε στο protagon. Εκεί που επίσης σχολίασε την τραγικότητα της εποχής μας, το τον κάνει να ντρέπεται και ποια είναι η γνώμη του για τον Αλέξη Τσίπρα («Ελπίζω να μην αποδειχθεί το χειρότερο με το οποίο θα ξορκίσουμε το κακό»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ