Η Βανδή με -πιο τσουρουφλιστό από ποτέ- μαύρο μπικίνι [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Βανδή με -πιο τσουρουφλιστό από ποτέ- μαύρο μπικίνι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη εικόνα από την νέα φωτογράφηση της Δέσποινας Βανδή στο περιοδικό Shape μόλις κυκλοφόρησε. Και είναι άκρως εντυπωσιακή.

«Αγαπάω τη μεσογειακή κουζίνα. Κι αν πρέπει να μιλήσω για "κανόνες", αυτοί είναι σε καθημερινή βάση η αποφυγή των τηγανητών και της χρήσης βουτύρου. Αυτά για το καλό όλων μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω ό,τι και τα παιδιά μου, ωστόσο η δίαιτα είναι σίγουρα μία λέξη που δε μου ταιριάζει καθόλου. Αγαπάω πολύ το φαγητό και όλα αυτά που ονομάζουμε 'παρασπονδίες'. Απλά μπαίνω σε προγράμματα διατροφής όταν ξεφεύγω αρκετά από το κανονικό μου βάρος, γεγονός που συμβαίνει συνήθως τα καλοκαίρια στις διακοπές».

Η Βανδή με -πιο τσουρουφλιστό από ποτέ- μαύρο μπικίνι [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αυτά δηλώνει η Δέσποινα Βανδή στα πλαίσια της νέας της φωτογράφησης, δίνοντας -σε όποιον ενδιαφέρεται- οδηγίες για το πως μπορεί να αποκτήσει το σώμα που βλέπεται στην φωτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ