Σκότωσε την οκτάχρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε με καυτό σίδερο - iefimerida.gr

Σκότωσε την οκτάχρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε με καυτό σίδερο

Σκότωσε την οκτάχρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε με καυτό σίδερο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι πατέρας σκότωσε την οκτάχρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε μαζί με την αδερφή της με καυτό σίδερο.

για τη δολοφονία της οκτάχρονης Ουαντίμα και την κακοποίηση της επτάχρονης Μειρά,στο σπίτιτουςστηδιεθνή πόλη τουΝτουμπάι.Η Ουαντίμα υπέκυψε στα τραύματά της ενώ ηαδελφή τηςέχει μείνειανάπηρημετά τα βασανιστήρια που υπέστη από τον Αλ Σεράουι και την εγκυμονούσα σύντροφό του Ανούντ Μοχάμαντ Αλ Αμέρι.Ο 29χρονος Χαμάντ Αλ Σαόντ Σεράουι, κατηγορείται ότι ο σώματης Ουαντίμα βρέθηκετον περασμένο μήνα, ενώ Τ σϋμφωνα με τον εισαγγελέατακορίτσιαβασανίστηκανγια διάστημα έξιμήνών. Οι εισαγγελείςτουςέχουν ήδη καταδικάσει σε φυλάκιση , ενώ το ζευγάριενδέχεται να τιμωρηθεί ακόμη και με θάνατο μπροστά εκτελεστικό απόσπασμα.Επίσηςκατηγορούνται γιααπόκρυψητου σώματοςτου παιδιού,ταφήτηςχωρίς τιςκατάλληλες άδειες και φυσικά τον βασανισμό της Μειρά που τις προκάλεσε 10% μόνιμη αναπηρία. στο O Aλ Σεράουι είπε στο δικαστήριοότι είναι αδύνατον να είχε σκοτώσει την κόρη ενώ αρνήθηκεότι έβλαψε την άλλη κόρητου,υποστηρίζονταςτην πήρεστο νοσοκομείο ότανείδεότι το χέρι τηςήταν σπασμένο. Ωστόσο η σύντροφος του παραδέχθηκε πως εκείνη τραυμάτισε την Μειρά φέρνοντας σε ακόμη δυσκολότερη θέση τους δύο κατηγορούμενους... πως

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ