Έτσι είναι το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου 22 μέρες πριν την Τελετή Έναρξης [εικόνες] - iefimerida.gr

Έτσι είναι το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου 22 μέρες πριν την Τελετή Έναρξης [εικόνες]

Έτσι είναι το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου 22 μέρες πριν την Τελετή Έναρξης [ει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το χρονόμετρο να μετρά αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, το Λονδίνο προετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Μπορεί λοιπόν οι διοργανωτές να θέλουν να αποκρύψουν κάθε τι που σχετίζεται με τη φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης, όμως το ΒlomUK, κατάφερε να τρυπώσει... από αέρος στο Ολυμπιακό Στάδιο και να αποσπάσει αεροφωτογραφία που δείχνει την αρένα που κατασκευάζεται ειδικά για να υποδεχθεί τους Αγώνες της 30ης Ολυμπιάδας.

Στη φωτογραφία φαίνεται ένα σχεδιάγραμμα του ποταμού Τάμεση, του συμβόλου της βρετανικής πρωτεύουσας ενώ στην κορυφή του Σταδίου μοιάζει να έχει τοποθετηθεί ένα τεράστιο δέντρο και γύρω του λόφοι, το χαρακτηριστικό στοιχείο της αγγλικής υπαίθρου. Οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί μια διαφορετική τελετή από αυτές της Αθήνας και του Πεκίνου που δεν θα δίνει τόσο έμφαση στην ιστορική αναδρομή και τον πολιτισμό της χώρας όσο τα στοιχεία της αγγλικής κουλτούρας και τον μητροπολιτικό- κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του Λονδίνου.

Την Τελετή, που θα λάβει χώρα στις 27 Ιουλίου υπογράφει ο Βρετανός σκηνοθέτης Nτάνι Μπόιλ, ο οποίος θα προσπαθήσει να μεταφέρει μαζί με την εικόνα της χώρας και όσο μπορεί από το βρετανικό χιούμορ...

Έτσι είναι το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου 22 μέρες πριν την Τελετή Έναρξης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Έτσι είναι το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου 22 μέρες πριν την Τελετή Έναρξης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Έτσι είναι το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου 22 μέρες πριν την Τελετή Έναρξης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ