Απίστευτος μάγος διασχίζει περπατώντας τον Τάμεση και ανάβει τα φώτα στο πέρασμά του [εικόνες+ βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτος μάγος διασχίζει περπατώντας τον Τάμεση και ανάβει τα φώτα στο πέρασμά του [εικόνες+ βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 29χρονος Στίβεν Φρέιν από το Μπράντφορντ, γνωστός και ως Dynamo, είναι ο νέος επίσημος αγαπημένος του Αγγλικού κοινού και των celebrities. Γνωστός από το περσινό του μαγικό τρικ όπου περπατάει πάνω στον Τάμεση, λανσάρει την νέα του τηλεοπτική σειρά Magician Impossible που δείχνει τις περιπέτειες του σε πόλεις όπως το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες και η Βενετία.

Μπορεί να δώσει ζωή σε χάρτινες πεταλούδες και να λιώσει νομίσματα στα χέρια του, να μετατρέψει χιόνι σε διαμάντια και κινητά τηλέφωνα σε ποτήρια μπύρας, να περάσει μέσα από τζάμια, να κατέβει ουρανοξύστες περπατώντας στην εξωτερική πλευρά τους ή να αφαιρέσει την γραμμή μαυρίσματος από το κορμί μιας Playmate στο Μαϊάμι.

Απίστευτος μάγος διασχίζει περπατώντας τον Τάμεση και ανάβει τα φώτα στο πέρασμά του [εικόνες+ βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και όλα αυτά με μια δόση από χιπ χοπ και glamour που τον έχουν αναδείξει στον αγαπημένο «μάγο» επώνυμων όπως του Τζέι Ζι, της Μπιγονσέ, του Σνουπ Ντόγκι Ντογκ και την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι ότι ο 29χρονος Στίβεν Φρέιν τα έμαθε όλα αυτά από τον 70χρονο παππού του, ως ένα τρόπο αυτοάμυνας απέναντι στις συμμορίες που τον παρενοχλούσαν καθώς μεγάλωνε στην εργατική συνοικία του Ντελφ Χιλ στο Μπράντφορντ. Και στην συνέχεια, φυσικά, πέρασε χιλιάδες ώρες τελειοποιώντας την τεχνική του.

Απίστευτος μάγος διασχίζει περπατώντας τον Τάμεση και ανάβει τα φώτα στο πέρασμά του [εικόνες+ βίντεο] | iefimerida.gr 2

Δείτε τον πρώτα να περπατάει στο νερό και μετά στο τρέιλερ από την νέα του σειρά που μόλις ξεκίνησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ