Μακρυπούλια: «Είχα φτάσει τα 51 κιλά. Τότε τρόμαξα. Είχε κλείσει το στομάχι μου» - iefimerida.gr

Μακρυπούλια: «Είχα φτάσει τα 51 κιλά. Τότε τρόμαξα. Είχε κλείσει το στομάχι μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα πριν την νευρική ανορεξία αποκάλυψε ότι είχε φτάσει η γνωστή πρωταγωνίστρια, σε συνέντευξη που έδωσε σε γυναικείο περιοδικό. Εκεί που επίσης μίλησε για το πως αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου και το χάσιμο της ομορφιάς.

«Έχω φτάσει και στα δυο άκρα. Έχει συμβεί να πάρω αρκετά κιλά για τα δεδομένα μου, και έχω φτάσει σε υπερβολή προς τα κάτω. Πρόπερσι που έκανα επί ένα χρόνο διατροφή, κατέβηκα από τα 68 κιλά στα 51, το οποίο ήταν λίγο τρομακτικό. Δεν είχα νευρική ανορεξία, αλλά αντιλήφθηκα ότι το στομάχι μου είχε κλείσει. Η φάση πέρασε, γιατί αγαπώ το φαγητό». Αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα δήλωση από την συνέντευξη της Ζέτας Μαρκυπούλιας στο Madame Figaro.

Εκεί που επίσης μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο «Είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος. Είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα. Η απώλεια της ομορφιάς, είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι ν΄ανακαλύψεις τις άλλες ομορφιές, ώστε όταν χάσεις την ομορφιά, να μη χάσεις και τη γη κάτω από τα πόδια σου (..). Μετά τα 30, έγινε μια τρομερή αλλαγή στη ζωή μου. Μπορεί να μελαγχόλησα, αλλά άλλαξαν μέσα μου πάρα πολλά. Ήταν σαν να πάτησα στα πόδια μου. Ένιωσα το πάτημα μου πιο βαρύ».

Τέλος, σχετικά με τον έρωτα, είπε «Είναι αυτό που συμβαίνει στο στομάχι σου, αυτό το πράγμα που ανεβοκατεβαίνει, όπως όταν είσαι σε τραινάκι του λούνα παρκ. Οργανικά τουλάχιστον, έτσι τον εισπράττω. Όταν είμαι ερωτευμένη, είμαι σε διαρκή εγρήγορση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ