Χατζημαράκης: Ο Κάμερον να ξεφορτωθεί καθετί ελληνικό-Μάρμαρα, εφοπλιστές... - iefimerida.gr

Χατζημαράκης: Ο Κάμερον να ξεφορτωθεί καθετί ελληνικό-Μάρμαρα, εφοπλιστές...

Χατζημαράκης: Ο Κάμερον να ξεφορτωθεί καθετί ελληνικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής της Γερμανίας, Γιώργος Χατζημαρκάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του πως η Μεγάλη Βρετανία θα έκλεινε τα σύνορά της στους Έλληνες σε περίπτωση που η Ελλάδα θα έβγαινε εκτός Ευρωζώνης.

Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης τόνισε πως έαν ο Ντέβιντ Κάμερον ήθελε να κλείσει τα σύνορά τους στους Έλληνες θα φρόντιζε πρώτα να «ξεφορτωθεί έγκαιρα κάθε τί ελληνικό επιστρέφοντας τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Αθήνα».

Στην συνέχεια τονίζει πως «επίσης, υποθέτω, πως θα καλέσει όλους τους Έλληνες εφοπλιστές να αποσύρουν τις επιχειρήσεις τους από το Λονδίνο και τους Έλληνες καταθέτες, που έχουν μεταφέρει μαζικά χρήματα τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, να αποσύρουν τις καταθέσεις τους».

Καταλήγοντας , ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας είπε πως «η Μεγάλη Βρετανία είναι μέρος του προβλήματος. Το παρασιτικό οικονομικό μοντέλο έχει βαθιές ρίζες στο Λονδίνο. Φιλοξενεί την κερδοσκοπική βιομηχανία που προκάλεσε την κρίση στο ευρώ. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ