Σαμαράς σε Μεϊμαράκη: Πρόκληση το επίδομα των υπαλλήλων της Βουλής - iefimerida.gr

Σαμαράς σε Μεϊμαράκη: Πρόκληση το επίδομα των υπαλλήλων της Βουλής

Σαμαράς σε Μεϊμαράκη: Πρόκληση για τους πολίτες το επίδομα των υπαλλήλων της Βου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση έγκρισης εκλογικού επιδόματος, ύψους 1.000 ευρώ σε κάθε υπάλληλο της Βουλής. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως το συγκεκριμένο επίδομα αποτελεί πρόκληση για τους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον νυν πρόεδρο της Βουλής, ο πρωθυπουργός, τάχθηκε υπέρ του να βρεθεί άμεσα τρόπος να λυθεί το θέμα, τονίζοντας παράλληλα πως, σε μια περίοδο περικοπών, είναι πρόκληση για τους πολίτες να δοθεί οποιοδήποτε επίδομα στους υπαλλήλους της Βουλής. Την ίδια πρόθεση είχε εκφράσει εξάλλου νωρίτερα και ο κ. Μεϊμαράκης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη είχε γίνει γνωστό ότι με απόφαση που είχε υπογράψει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, είχε εγκριθεί κονδύλι ύψους δύο εκ. ευρώ, προκειμένου να δοθεί σε όλους τους υπαλλήλους της Βουλής επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ύψους 1.000 ευρώ.

Κύκλοι του τέως προέδρου της Βουλής, σημείωναν, πάντως, ότι εάν ο κ. Μεϊμαράκης θεωρεί ότι (ο κ. Πολύδωρας) έκανε λάθος τότε ας ακυρώσει την απόφαση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ