Μαχαιρώθηκαν άγρια τέσσερα ξαδέλφια στη Λαμία μετά απο λογομαχία - iefimerida.gr

Μαχαιρώθηκαν άγρια τέσσερα ξαδέλφια στη Λαμία μετά απο λογομαχία

Μαχαιρώθηκαν άγρια τέσσερα ξαδέλφια στη Λαμία μετά απο λογομαχία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια συμπλοκή, ξέσπασε μεταξύ τεσσάρων Αλβανών, συγγενών μεταξύ τους, το βράδυ της Τρίτης στη Λαμία, ύστερα από λογομαχία, με αποτέλεσμα οι τρεις από αυτούς να καταλήξουν με μαχαιριές και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο.

Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11 το βράδυ, όταν δύο αδέλφια ηλικίας 21 και 24 ετών ξεκίνησαν από τη Λαμία με προορισμό το Λογγό προκειμένου να βρουν τα πρώτα ξαδέλφια τους και να λύσουν τις διαφορές τους.

Αρχικά η αντιπαράθεση περιορίστηκε σε λεκτικό επίπεδο, αλλά λίγο αργότερα, όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν, βγήκαν... μαχαίρια.

Το αποτέλεσμα ήταν τα δυο αδέλφια μαζί με τον έναν 28χρονο ξάδελφό τους να καταλήξουν με μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στο Νοσοκομείο, όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Το τέταρτο άτομο που ενεπλάκη στη συμπλοκή κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ