Ξανά μαζί το cast του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς [εικόνα] - iefimerida.gr

Ξανά μαζί το cast του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα γύρισμα διαφημιστικού για το Old Navy ήταν η αφορμή που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο οι Τζένι Γκαρθ, Τζέισον Πρίστλει και Λουκ Πέρι μετά από 15 χρόνια. Αποδεικτικό στοιχείο η φωτό στο instagram που ανέβασε η Γκαρθ, προκαλώντας κύματα νοσταλγίας στους 178,000 followers της.

«Εγώ και κάτι τύποι που ίσως αναγνωρίζεται», ήταν το λιτό σχόλιο της Τζένι Γκαρθ που συνόδευε την φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς.

Ξανά μαζί το cast του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η 40χρονη Γκαρθ, μητέρα τριών κοριτσιών, προσπαθεί να ξαναφτιάξει την ζωή της μετά τον πρόσφατο χωρισμό της, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί σε τηλεταινίες που κανείς δεν θυμάται. Evώ εξίσου καθοδική συνεχίζει να είναι η πορεία της καριέρας του 42χρονου Πρίστλει και του 45χρονου Πέρι.

Ουσιαστικά ο μόνος από το original cast του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς που συνεχίζει να είναι στην δημοσιότητα είναι ο Μπρίαν Όστιν Γκριν, ως σύζυγος της Μέγκαν Φοξ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ