«Γέννησα το κοριτσάκι μου αλλά έχασα τον Μανόλη!» - iefimerida.gr

«Γέννησα το κοριτσάκι μου αλλά έχασα τον Μανόλη!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτά φαίνεται να δήλωσε η σοκαρισμένη σύζυγος του αδικοχαμένου 44χρονου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κουμπάρο της Γιάννη Βογιατζή, λίγες ώρες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Την δήλωση έχει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα τα Νέα, η οποία δημοσιεύει και άλλες δηλώσεις του κουμπάρου του Μανόλη Καντάρη, Γιάννη Βογιατζή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο συντετριμμένος κουμπάρος του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν και τον πόνο που αφήνει πίσω του ο Μανώλης, χαρακτηριστικά αναφέρει: «Τι να πούμε! Ο Μανόλης χάθηκε έξω από το σπίτι του! Για μια κάμερα, αξίας 300 ευρώ, άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά: το νεογέννητο κοριτσάκι του, τον δίχρονο Γιωργάκη-το βαφτιστήρι μου- και άλλες δύο κόρες, 17 & 19 ετών, από τον προηγούμενο γάμο του». Μάλιστα σε άλλο σημείο ο Γιάννης Βογιατζής αναφέρει ότι ο κουμπάρος του ήθελε καιρό τώρα να φύγει από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου, γιατί έβλεπε ότι στη γειτονιά του λιγόστευαν οι Έλληνες, αλλά δεν έβρισκε αγοραστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ