Καλύτερα στην υγεία του ο Σαμαράς - Παρών την Πέμπτη στη Βουλή - iefimerida.gr

Καλύτερα στην υγεία του ο Σαμαράς - Παρών την Πέμπτη στη Βουλή

Η υγεία του πρωθυπουργού εξελίσσεται ικανοποιητικά σύμφωνα με τον γιατρό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η υγεία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εξέτασης που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Θεοδοσιάδης ανέφερε πως η υγεία του πρωθυπουργού εξελίσσεται ικανοποιητικά και έτσι θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να καταφέρει τελικά να παραστεί την Πέμπτη στη Βουλή, όπου θα αναγνωσθούν οι προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.

Επίσης, ο θεράπων ιατρός του κ. Σαμαρά διευκρίνισε πως ο πρωθυπουργός δεν θα χρειαστεί να επισκεφθεί εκ νέου το Αττικό Νοσοκομείο, ενώ ερωτώμενος για το αν θα μπορέσει να παραστεί στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής που είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιουλίου, ο κ. Θεοδοσιάσης, ήταν εξαιρετικά επιφυλακτικός δεδομένης της βαρύτητας του περιστατικού και της ιδιαίτερης προσοχής που απαιτείται για την πλήρη αποθεραπεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ