Αλαφούζος – Χατζηνικολάου κοντράρονται στο Τwitter για τον Λέτο - iefimerida.gr

Αλαφούζος – Χατζηνικολάου κοντράρονται στο Τwitter για τον Λέτο

Αλαφούζος – Χατζηνικολάου κοντράρονται στο twitter για τον Λέτο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Σεμπάστιαν Λέτο, το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του, αλλά και οι δηλώσεις γιατρού για το θέμα στον Real FM προκάλεσαν την κόντρα ανάμεσα στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο. .

Το πρωί της Κυριακής ο κ. Αλαφούζος έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter: «Οι Ολυμπιακοί πανηγυρίζουν με προπαγάνδα του ΡΕΑΛ ! Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ντροπή κ Χατζινικολάου ! Τουλάχιστον με την υγεία...»

Λίγη ώρα αργότερα ο εκδότης της Real News Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε στο δικό του λογαριασμό στο twitter απαντώντας στον Γιάννη Αλαφούζο «Ο κ.Γ.Αλαφούζος μπέρδεψε τη Realnews με αθλητική εφημερίδα,η οποία και φιλοξενεί το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται.Να είναι πιό προσεκτικός» . Μάλιστα ανέφερε :«Αυτή την εβδομάδα η Realnews δεν γράφει τίποτε για τον Λέτο.Την προηγούμενη είχαμε δηλώσεις του και γράφαμε ότι λέει ο κ.Αλαφουζος σήμερα...» και συμπλήρωσε: «Οι δηλώσεις του γιατρού είναι στην εφημερίδα Ντέρμπυ,φιλική προς τον ΠΑΟ»

Στη συνέχεια όμως ο Γιάννης Αλαφούζος έγραψε: «Ο real fm ξεκίνησε αυτο το αντιπαναθηναϊκό πάρτι χθες το απόγευμα !» και συνέχισε: «Ενας γιατρός που δεν τα σέβεται μπορεί και να παραπληροφορεί ! Το ίδιο ο σταθμός που διαδίδει τις αθλιότητες!»

Η απάντηση που ήρθε από τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν άμεση: «Ντροπή!Είστε εμπαθης!Η πρωτιά του Real πόνεσε φαίνεται!», «Ντροπή!νΔίνεις γραμμή στους φανατικούς; Απαράδεκτο!».

Για να απαντήσει ο Γιάννης Αλαφούζος: «Είπαμε : δεν ανταγωνίζοναστε το συγκρότημα Κουρή ούτε Ρέαλ ούτε αυριανή ουτε κόντρα tv !!!!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ