Πυρετώδεις συσκέψεις στο σπίτι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά - iefimerida.gr

Πυρετώδεις συσκέψεις στο σπίτι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλεπάλληλες συσκέψεις έχει με τους στενούς του συνεργάτες αλλά και με πρωτοκλασάτους υπουργούς της κυβέρνησης στο σπίτι του στην Κηφισιά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Το πρωι είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, είχε όπου συζήτησαν για τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής, αλλά και τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς ο κ. Αβραμόπουλος μεταβαίνει στην Κύπρο, για επίσημη επίσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν και τρόπους για να υπάρξει μια ουσιαστική βελτίωση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.

Το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς είχε συνεργασία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, τον διευθυντή του γραφείου του Κωσταντίνο Μπούρα και τον συνεργάτη του Γιώργο Μουρούτη, ενώ χθες είχε μακρά σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο, τόσο για την αποτίμηση των αποτελεσμάτων της συνόδου κορυφής, όσο και για τις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου Οικονομικών, ενόψει και των προγραμματικών δηλώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ