Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις προβλέπεται την Κυριακή - iefimerida.gr

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις προβλέπεται την Κυριακή

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις προβλέπεται την Κυριακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nέο κύμα μίνι καύσωνα αναμένεται τη Κυριακή, αφού η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους εως 37 βαθμούς κελσίου. Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος , ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 22 εως 33 βαθμούς κελσίου, ενω στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 και κατά τόπους εως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 31 βαθμούς κελσίου, ενω στη νότια Κρήτη θα φτάσει μέχρι τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται απο 22 εως 33 και κατά τόπους 34 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ