Ο τραγουδιστής των Lamp of God στη φυλακή για ανθρωποκτονία - iefimerida.gr

Ο τραγουδιστής των Lamp of God στη φυλακή για ανθρωποκτονία

Ο τραγουδιστής των Lamp of God στη φυλακή για ανθρωποκτονία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος Lamb of God, Ράντι Μπλάιθ, συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών που οδήγησαν σε θάνατο ενός οπαδού της μπάντας.

Ο Ράντι Μπλάιθ, σε συναυλία που έγινε δύο χρόνια διαπληκτίστικε έντονα με κάποιον απο το κοινό που ανέβηκε στη σκηνή και ακολούθησε συμπλοκή στην οποία ο οπαδός της μπάντας τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

Η σύλληψη του Μπλάιθ έγινε κατά τη διάρκεια ενός σόου της μπάντας στο Hard Rock Cage. Η ίδια μπάντα υποστήριξε τον frontman της, λέγοντας ότι δεν έχει γίνει προανακριτική διαδικασία, επισημαίνοντας ότι η σύλληψη έγινε 2 χρόνια μετά το συμβάν, ότι δεν υπήρξε συμπλοκή, αλλά και οτι ο Μπλάιθ βρισκόταν σε αυτοάμυνα, ενω δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει θανάσιμα τον άλλο. Τέλος, τα μέλη της μπάντας ευελπιστούν ότι σύντομα θα λυθεί το θέμα και ο Blythe θα βγει από την φυλακή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ