Το «Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Microsoft - iefimerida.gr

Το «Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Microsoft

Το «Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Microsof
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οργάνωση με το όνομα «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Microsoft Hellas στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Ιουνίου.

Την περασμένη Τετάρτη τρεις τουλάχιστον άγνωστοι που επέβαιναν σε κλεμμένο βαν, αφού απείλησαν τους υπαλλήλους ασφαλείας στην είσοδο, εισέβαλαν στο ισόγειο του κτιρίου και πυροδότησαν 14 γκαζάκια και μπιτόνια βενζίνης που ήταν στο φορτηγάκι. Το αποτέλεσμα ήταν το όχημα να καταστραφεί ολοσχερώς και να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του κτιρίου από την πυρκαγιά που ακολούθησε.

Στην προκήρυξη που αναρτήθηκε στο indymedia αναφέρεται ότι «εισβάλαμε από την κεντρική είσοδο και πυροδοτήσαμε το παγιδευμένο βαν στο εσωτερικό του κτιρίου, φιλοδωρώντας το με 150 λίτρα βενζίνης. Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης εξασφαλίσαμε ότι κανένας δεν θα διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο ενώ αντίθετα με τους ισχυρισμούς διαφόρων δημοσιευμάτων δεν χρησιμοποιήσαμε όπλα για την ακινητοποίηση του προσωπικού. Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος».

«Το χτύπημα οργανώθηκε ως επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου» προσθέτει η προκήρυξη, αναφερόμενη στην κρατούμενη για την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». «Η Όλγα τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στη Microsoft συμπλήρωνε 54 μέρες στην απομόνωση εξαιτίας της αμετανόητης άρνησής της να δεχτεί τον εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο» συμπληρώνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ