Το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών του Λονδίνου δια χειρός Muse [βίντεο] - iefimerida.gr

Το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών του Λονδίνου δια χειρός Muse [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο single του βρετανικού συγκροτήματος Muse με τίτλο «Survival» είναι αυτό που τελικά επιλέχθηκε ως το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και θα ακούγεται στα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, κατά την είσοδο των αθλητών στο στάδιο, αλλά και πριν από τις τελετές απονομής μεταλλίων στους νικητές.

Κατά την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού την Τετάρτη, ο Ματ Μπέλαμι, τραγουδιστής του συγκροτήματος, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι όταν έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο εκφράζει την πίστη και την θέληση για νίκη, είχε στο μυαλό του τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το τραγούδι, το οποίο θα ακούγεται και στα σποτ που θα διαφημίζουν τους αγώνες, έκανε πρεμιέρα στο ραδιόφωνο του BBC και θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των Muse με τίτλο «The 2nd Law», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ