Σουπερμοντελ της Victoria's Secret παίζει με μαστίγια [εικόνες] - iefimerida.gr

Σουπερμοντελ της Victoria's Secret παίζει με μαστίγια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμπνευσμένη από την ερωτική νουβέλα Fifty Shades of Grey είναι η νέα φωτογράφηση της Αυστραλέζας Μιράντα Κερ, σύζυγος του Ορλάντο Μπλουμ. Αυτό σημαίνει μαστίγια, σχοινιά και άλογα.

Εντυπωσιακή όπως πάντα εμφανίστηκε η 29χρονη Αυστραλέζα στην πρώην έπαυλη του Μάικ Τάισον στο New Jersey, όπου και έλαβε χώρα η φωτογράφηση της για το Harper's Bazaar.

Σουπερμοντελ της Victoria's Secret παίζει με μαστίγια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σέξι εσώρουχα, ένα μαστίγιο στο χέρι και βλέμμα που σκοτώνει είναι το τρίπτυχο που κάνει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες του Τζιανπάολο Σγούρα να ξεχωρίζουν.

Σουπερμοντελ της Victoria's Secret παίζει με μαστίγια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την συνέντευξη που της συνοδεύει, όπου η Μιράντα- όπως είναι φυσιολογικό- δεν μπορεί να πάψει να μιλάει για τον γιο της και το πόσο της αρέσει να την ξυπνάει το πρωί και μετά να χουζουρεύουν όλοι μαζί οικογενειακώς.

Σουπερμοντελ της Victoria's Secret παίζει με μαστίγια [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ