Γερμανία – Ιταλία 1-2: Πανηγυρίζει η Ευρώπη - Η Ιταλία στον τελικό - iefimerida.gr

Γερμανία – Ιταλία 1-2: Πανηγυρίζει η Ευρώπη - Η Ιταλία στον τελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απόλυτο θρίαμβο των Ιταλών εξελίχτηκε η μεγάλη κόντρα με την Γερμανία στην αρένα της Βαρσοβίας. Η λύτρωση για τη σκουάντρα ατζούρα ήρθε από τα «μαγικά πόδια» του ασυγκράτητου Μάριο Μπαλοτέλι στο 20ό λεπτό όταν γράφτηκε 0-1 στον ημιτελικό του EURO 2012.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι αποτελείωσε τα όνειρα των Γερμανών για την ισοφάριση στο 37ο λεπτό. Με σουτ κεραυνό παραβίασε την εστία του Νόιερ, έγραψε το 0-2 και έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο νότο της Ευρώπης.

Η Γερμανία μείωσε σε 1-2, δύο λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Οζίλ (ο διαιτητής σφύριξε «χέρι» στον Μπαλτσαρέτι) αλλά βέβαια δεν ήταν αυτό αρκετό για να σταματήσει την ιταλική κούρσα προς τον τελικό.

Οι ατζούρι με τα δύο γκολ του σούπερ Μάριο πανηγύρισαν το όνειρο της μεγάλης πρόκρισης στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου όπου τους περιμένει η Ισπανία!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ