Συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής που εισέβαλε στο σπίτι του Δώνη - iefimerida.gr

Συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής που εισέβαλε στο σπίτι του Δώνη

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του Δώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής της οικίας του προπονητή Γιώργου Δώνη. Οι δράστες είχαν εισβάλει νωρίτερα στο σπίτι του, πυροβόλησαν, κράτησαν όμηρο τον πεθερό του και στην συνέχεια διέφυγαν.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκηνυγητό προκειμένου να τους συλλάβει με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να πιάσει τον έναν από αυτούς. Ο άλλος κακοποιός είχε διαφύγει προσωρινά και είχε ταμπουρωθεί σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κηφισιά στην οδό Ιθάκης στην Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι με μαχαίρια και όπλα. Η σύζυγος του προπονητή μαζί με τον μεγάλο τους γιο επέστρεφαν στο σπίτι εκείνη την ώρα άκουσε τον πατέρα της να λέει «δεν υπάρχει άλλος μέσα στο σπίτι, μόνοι μας είμαστε». Στο διπλανό σπίτι μένει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο ειδικός φρουρός που βρίσκεται εκεί, αντιλήφθηκε αμέσως το περιστατικό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η Αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στο σημείο και να περικυκλώσει το σπίτι, όμως οι ληστές μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της, δεν δίστασαν να πυροβολήσουν. Έπεσαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμοί μέσα στο σπίτι, ενώ κάλυκες βρέθηκαν ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα. Από την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και ένας δράστης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ