Μαραντόνα: «Ο Ρονάλντο αξίζει να έχει ένα άγαλμα στη Λισαβόνα» - iefimerida.gr

Μαραντόνα: «Ο Ρονάλντο αξίζει να έχει ένα άγαλμα στη Λισαβόνα»

Ντιέγκο Μαραντόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα τονίζοντας πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αξίζει να έχει ένα άγαλμα στη Λισαβόνα προς τιμή του, ενώ τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επί χρόνια δυσκολευόταν να έχει καλές εμφανίσεις με την εθνική Πορτογαλίας. Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο μαζί με τον Λίονελ Μέσι, φαινόταν πως ήταν απογοητευμένος και νευρικός όταν έπαιζε με την Πορτογαλία. Ευτυχώς για εκείνον, ο προπονητής του (Πάουλο Μπέντο) έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Πέπε στην άμυνα, ο Μεϊρέλες και ο Νάνι στη μεσαία γραμμή, κάτι που δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στον Ρονάλντο να επιτεθεί», έγραψε αρχικώς ο θρύλος του ποδοσφαίρου στην στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα «Times of India» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Πραγματοποίησε δύο σπουδαίες εμφανίσεις (κόντρα στην Ολλανδία και την Τσεχία), πετυχαίνοντας τρία γκολ και έστειλε απρόσμενα την Πορτογαλία στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εδειξε στους συμπατριώτες του ότι αξίζει ένα άγαλμα στη Λισαβόνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ