Αντίθετος ο Πλατινί στη χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Αντίθετος ο Πλατινί στη χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο

Αντίθετος ο Πλατινί στη χρήση τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μισέλ Πλατινί εξέφρασε την αντίθεσή του στην εισαγωγή της τεχνολογίας στην γραμμή της εστίας τονίζοντας πως θα ήταν ιστορικό λάθος από την FIFA η εφαρμογή της στο ποδόσφαιρο.

Ο Σεπ Μπλάτερ εξέφρασε πρόσφατα, μετά το γκολ της Ουκρανίας που δεν μέτρησε στο Euro 2012 με αντίπαλο την Αγγλία, πως είναι αναγκαία η εισαγωγή ενός αξιόπιστου συστήματος που θα μπορεί να ξεκαθαρίσει αν η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή του τέρματος, όμως ο πρόεδρος της UEFA είναι αντίθετος προς αυτό.

«Αυτή την στιγμή δεν είμαι πρόεδρος της FIFA», δήλωσε ο Πλατινί στην βρετανική εφημερίδα «Independent» και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν γνωρίζω αν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της FIFA, όμως πιστεύω πως είναι ιστορικό λάθος η εισαγωγή τεχνολογίας στην γραμμή του τέρματος», ενώ στη συνέχεια ο ισχυρός άντρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εξήγησε για πιο λόγο αντιτίθεται στο εν λόγω εγχείρημα:

«Σε διάστημα τριών χρόνων στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ δεν έγινε κανένα λάθος. Δώδεκα φορές πέρασε η μπάλα τη γραμμή και οι βοηθοί των διαιτητών το είδαν και το καταλόγισαν», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ της Ουκρανίας που δεν μέτρησε: «Είμαι αντίθετος στη χρήση της τεχνολογίας μέσω βίντεο επειδή στο γκολ της Ουκρανίας, η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ. Εαν χρειάζεται τεχνολογία για το γκολ, τι θα κάνουμε για το οφσάιντ που υπήρχε προηγουμένως; Αυτό σημαίνει πως η φάση πρέπει να σταματήσει εκεί. Είμαι εντελώς αντίθετος προς την χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ