«Ετοιμος να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς» - iefimerida.gr

«Ετοιμος να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς»

Κέβιν Μιραλάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πόρτα της εξόδου του Ολυμπιακού με προορισμό την Γαλατασαράι παρουσιάζει πως βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς βελγικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα η βελγική ιστοσελίδα «rtbf» επικαλούμενη πληροφορίες από την εφημερίδα «Sudpress» αναφέρει πως ο Γαλατασαράι είναι έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα των 8 εκ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού, ο οποίος παρακολουθείται από ομάδες της Premier League και της Bundesliga.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τις επιδόσεις του Βέλγου άσου στο ελληνικό πρωτάθλημα, που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 20 γκολ, ενώ τονίζεται πως ο Μιραλάς είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Κλείνοντας, το ρεπορτάζ των Βέλγων τονίζει πως τα 8 εκ. ευρώ δεν είναι το εμπόδιο, όμως παραμένει άγνωστο αν ο Μιραλάς ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ