Σοκ- Ζωολογικό πάρκο ταΐζει τα λιοντάρια με ζωντανά γαϊδούρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ- Ζωολογικό πάρκο ταΐζει τα λιοντάρια με ζωντανά γαϊδούρια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση έχει προκληθεί στις φιλοζωικές οργανώσεις του Ιράν, αλλά και όλου του κόσμου, με την αποκάλυψη πως υπεύθυνοι ενός ζωολογικού πάρκου, ταΐζουν τα λιοντάρια με ζωντανά γαϊδούρια τα οποία αφήνουν ελεύθερα στον χώρο τους.

Πρόκειται για μία συνήθη πρακτική την οποία τηρούν οι υπεύθυνοι, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο προσελκύουν επισκέπτες οι οποίοι βιντεοσκοπούν το αποτρόπαιο θέαμα.

Αντικρούοντας τις κατηγορίες των φιλοζωικών οργανώσεων οι οποίοι κάνουν λόγο για κακοποίηση, οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για κάτι απολύτως φυσιολογικό που κάνουν και τα λιοντάρια που βρίσκονται στην φύση.

Ωστόσο, ο Ρέζα Τζαβάλχι, αναφέρει πως τα λιοντάρια του πάρκου δεν είναι εκπαιδευμένα να σκοτώνουν και τους χρειάστηκε περίπου μια ώρα για να σκοτώσουν ένα γαϊδούρι. Το δυσάρεστο είναι πως οι αρχές του Ιράν δεν έχουν ανανεώσει τους νόμους εναντίον της κακοποίησης των ζώων, την ώρα που η κοινωνία αντιδράει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ