Διαμαρτυρήθηκε για τις ακαθαρσίες του σκύλου τους και εκείνοι των σκότωσαν - iefimerida.gr

Διαμαρτυρήθηκε για τις ακαθαρσίες του σκύλου τους και εκείνοι των σκότωσαν

Διαμαρτυρήθηκε για τις ακαθαρσίες του σκύλου τους και εκείνοι των σκότωσαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας του 37χρονου υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας στου Ρέντη έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν δύο άντρες, 30 και 37 ετών. Οι δύο άντρες μάλιστα ομολόγησαν την πράξη τους.

Το χρονικό της τραγωδίας ξεκίνησε όταν το θύμα που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε βάρδια ως φύλακας στο προαύλιο τεχνικής εταιρείας, η οποία ανήκει στην Αγροτική Τράπεζα και βρίσκεται σε πάροδο του Κηφισού, έκανε παρατήρηση στους δύο δράστες επειδή ο σκύλος τους άφηνε ακαθαρσίες στον περιφραγμένο χώρο.

Τότε οι τρεις άνδρες λογομάχησαν και όπως προέκυψε από την έρευνα οι δύο δράστες έφυγαν, αλλά επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα οπλισμένοι με μαχαίρι και τραυμάτισαν το θύμα στον θώρακα.

Μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν ωστόσο οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους χάρη στη μαρτυρία περίοικου που άκουσε έντονη λογομαχία μεταξύ αντρών αλλά και από τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του χώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ