Φυτείες χασίς σε αυλές σπιτιών και σε ζαρντινιέρες μπαλκονιών - iefimerida.gr

Φυτείες χασίς σε αυλές σπιτιών και σε ζαρντινιέρες μπαλκονιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν έκαναν έλεγχο στην αυλή ενος 47χρονου σε χωριό των Ιωαννίνων καθώς βρέθηκαν μπροστά σε μια χασισοφυτεία την ώρα που άλλοι συνάδελφοί τους στην Λάρισα ανακάλυπταν χασισόδεντρα μέσα σε ζαρντινιέρες σε μπαλκόνι σπιτιού.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης στο Κουτσελιό Ιωαννίνων είχε φυτέψει ολόκληρο… δάσος από χασισόδεντρα ύψους από 30 εκατοστά ως 1.10 μ. στην αυλή του σπιτιού του! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κατσικά που τον συνέλαβαν, ξερίζωσαν τα δενδρύλλια και κατάσχεσαν μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 64 γραμμαρίων στο σπίτι του 46χρονου, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σε μπλόκο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας έπεσε ένας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη όταν βρέθηκε πάνω του μια συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 11,6 γραμμαρίων. Στο σπίτι του στην Πηγή Τρικάλων, όμως, βρέθηκαν 26 χασισόδεντρα τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες.

Άλλη μια αρκετά μεγάλη φυτεία με 68 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 20 εκ. ως ένα μέτρο, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου σε ένα περιφραγμένο χωράφι στην Παχειά Άμμο Ιεράπετρας. Ο 54χρονος ιδιοκτήτης του συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ