CNN: Γερμανία-Ελλάδα, ο ευρωπαϊκός αγώνας μίσους - iefimerida.gr

CNN: Γερμανία-Ελλάδα, ο ευρωπαϊκός αγώνας μίσους

CNN: Γερμανία-Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό πως οι Αμερικανοί δεν έχουν και πολλή σχέση με το ποδόσφαιρο καθώς αυτοί ασχολούνται κυρίως με το μπάσκετ και το μπέιζμπολ. Ωστόσο ένα παιχνίδι όπως το Γερμανία-Ελλάδα το οποίο έχει ταυτιστεί από πολλούς με τις πολλές εξελίξεις, δεν θα μπορούσε να τους αφήσει αδιάφορους.

Η διαδικτυακή έκδοση της CNN, κάνει λόγο για ένα παιχνίδι με πολιτικές προεκτάσεις, δημοσιεύοντας άρθρο με τίτλο: «ο ευρωπαϊκός αγώνας του μίσους» περιγράφοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Το αμερικανικό δίκτυο τονίζει πως μετά από πολλούς μήνες αναταραχής στις χρηματοπιστωτικές αγορές της Ευρώπης, η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι που πριν από μερικούς μήνες θα φαινόταν αδιανόητο, να πετάξει την Γερμανία, νοκ άουτ.

Στην συνέχεια διευκρινίζεται πως δεν πρόκειται για το ενιαίο νόμισμα, αλλά για το ενιαίο... πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, στο οποίο η χώρα μας μπορεί να «πάρει το αίμα της πίσω», για τα σκληρά μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται από τους Ευρωπαίους εταίρους και κυρίως από την Γερμανία.

Οι Αμερικανοί, ρίχνουν ωστόσο και το δικό τους λάδι στην φωτιά, λέγοντας πως ο ελληνικός λαός έχει έντονα αντιγερμανικά αισθήματα, τα οποία δεν απορρέουν μόνο από την οικονομική κρίση, αλλά από τα δεινά που προξένησαν οι Ναζί στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ