Ναι στην αναδιαπραγμάτευση, λέει ο αναπλ. πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου - iefimerida.gr

Ναι στην αναδιαπραγμάτευση, λέει ο αναπλ. πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

«Μπορούμε να διαπραγματευθούμε ξανά το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ μιας αναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού πακέτου διάσωσης τάχθηκε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Ασελμπόρ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα National Post και στον συντάκτη Γκόρντον Ισφελντ, ο κ. Ασελμπόρν ανέφερε ότι «τώρα υπάρχει μία νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα με την οποία μπορούμε να διαπραγματευτούμε ξανά το δεύτερο πακέτο διάσωσης και να ξεκινήσουμε πάλι» και επισήμανε ότι με τη νέα κυβέρνηση θα μπορέσει να συζητηθεί η ενδεχόμενη επιμήκυνση στην εφαρμογή ορισμένων πλευρών της συμφωνίας

Ωστόσο, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου παραδέχτηκε ότι «ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει και ότι θα πρέπει, ψυχολογικά, να δώσουμε κάποιο σημάδι στον ελληνικό λαό ότι αυτό είναι ένα καλό πακέτο και ότι θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι πως αυτό θα γίνει αποδεκτό» και τόνισε ότι η ΕΕ θέλει να κρατήσει την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ