Δρίτσας: Χρειαζόμαστε υπουργείο ναυτιλίας και όχι υπουργείο εφοπλιστών! - iefimerida.gr

Δρίτσας: Χρειαζόμαστε υπουργείο ναυτιλίας και όχι υπουργείο εφοπλιστών!

Δρίτσας: Χρειαζόμαστε υπουργείο ναυτιλίας και όχι υπουργείο εφοπλιστών!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση «με το καλημέρα» εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της ηγεσίας του επανασυσταθέντος υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, με τον βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα, να λέει ότι το υπουργείο εξυπηρετεί ανάγκες, μονόπλευρες και ιδιοτελείς.

Σε δήλωσή του για την επανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και τις σημερινές δηλώσεις της νέας πολιτικής ηγεσίας, κατά την ανάληψη των καθηκόντων της, ο Θοδωρής Δρίτσας έδωσε τα συγχαρητήριά του στο νέο υπουργό, Κωνσταντίνο Μουσουρούλη και στον υφυπουργό, Γιώργο Βερνίκο, αλλά τόνισε ότι οι δηλώσεις που έκαναν «γεννούν βάσιμες ανησυχίες.

Κι αυτό γιατί κατά τον βουλευτή «άλλες ανάγκες εξυπηρετεί η ίδρυση αυτοτελούς Υπουργείου Ναυτιλίας με πολιτικό χαρακτήρα και αναπτυξιακή κατεύθυνση -επιλογή που συγκροτεί και τη δική μας πρόταση- και διαφορετικές ανάγκες, μονόπλευρες και ιδιοτελείς, εξυπηρετεί η αναβίωση του παλιού ΥΕΝ»

Ο Θοδωρής Δρίτσας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα περιμένει τις προγραμματικές δηλώσεις και επέμεινε ότι «χρειαζόμαστε υπουργείο ναυτιλίας και όχι υπουργείο εφοπλιστών. Με τις δηλώσεις τους, ο νέος Υπουργός και ο νέος Υφυπουργός, δείχνουν ότι επιλέγουν το δεύτερο. Ελπίζουμε να διαψευστούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ