«Σου αρέσει το νέο μου ροζ μπικίνι;», ρωτάει η Γεωργία Σάλπα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Σου αρέσει το νέο μου ροζ μπικίνι;», ρωτάει η Γεωργία Σάλπα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυτό το δίλημμα μπήκαν πρωί πρωί οι 184.000 followers της Ελληνοιρλανδέζας μοντέλας, όταν εκείνη ανέβασε -κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη- στο twitter την πρώτη φωτογραφία της με το Juicy Couture μπικίνι που αγόρασε.

Την «έγκριση» των φαν της ζήτησε η Γεωργία Σάλπα, όταν δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτό της με το νέο της ροζ μπικίνι. Ακόμη και αν δεν χρειάστηκε ποτέ όντως να τους ρωτήσει, αφού έτσι και αλλιώς ότι κάνει σε αυτή την ζωή η 27χρονη Ελληνοιρλανδέζα το ποστάρει. Άρα και έχει αμέσως μια αίσθηση του αν αρέσει στον κόσμο ή όχι.

«Σου αρέσει το νέο μου ροζ μπικίνι;», ρωτάει η Γεωργία Σάλπα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Επίσης είναι δεδομένο ότι ποτέ δεν «αγόρασε» το συγκεκριμένο μπικίνι, αλλά για την ακρίβεια πληρώθηκε για να το φορέσει και να προσφέρει τόση δωρεάν διαφήμιση στην εταιρία.

Το ύψος της αμοιβής της δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί, αλλά πάντως θα είναι καμιά 100αρία φορές λιγότερο από την αντίστοιχη της Κιμ Καρντάσιαν η οποία -ένεκα των εκατομμυρίων followers που έχει- πληρώνεται γύρω στα 7.000 δολάρια το tweet.

«Σου αρέσει το νέο μου ροζ μπικίνι;», ρωτάει η Γεωργία Σάλπα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Σου αρέσει το νέο μου ροζ μπικίνι;», ρωτάει η Γεωργία Σάλπα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ