Η Μάχη του Γκντανσκ: Απόψε ο ιστορικός προημιτελικός Ελλάδας - Γερμανίας - iefimerida.gr

Η Μάχη του Γκντανσκ: Απόψε ο ιστορικός προημιτελικός Ελλάδας - Γερμανίας

Euro 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σημαντικότερο παιχνίδι στο Euro 2012 δίνει στις 21:45 (live από το iefimerida) η Ελλάδα με αντίπαλο την πανίσχυρη Γερμανία για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική δίνει τον πιο σπουδαίο αγώνα της μετά τον τελικό του Euro 2004, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία με νίκη επί των «πάντσερ», μια και σε οκτώ αναμετρήσεις στο παρελθόν, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετρά πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να αλλάξει το επιτυχημένο πλάνο για την αρχική ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στη Ρωσία και η σίγουρη αλλαγή θα είναι ο Γρηγόρης Μάκος στη θέση του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν από δεξιά προς τα αριστερά οι Βασίλης Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Γρηγόρης Μάκος και Γιάννης Μανιάτης, με τον Κώστα Κατσουράνη να παίζει λίγο πιο μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φάνης Γκέκας, δεξιά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Γιώργος Σαμαράς, όμως ο Σάντος ενδέχεται να αφήσει εκτός 11αδας τον Γκέκα, με τον Σωτήρη Νίνη να παίρνει θέση στο δεξί άκρο και τον Σαλπιγγίδη να πηγαίνει στην κορυφή της επίθεσης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ