Ο ΕΟΤ... προσέλαβε την Μαρία Μενούνος - iefimerida.gr

Ο ΕΟΤ... προσέλαβε την Μαρία Μενούνος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταιγισμό αποθεωτικών σχολίων για την Ελλάδα έχουν «υποστεί» οι 288.000 followers της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, που κάνει αυτή την στιγμή διακοπές στην Ελλάδα. Σε σημείο που να αναρωτιέται κάποιος αν είναι -ή αν θα έπρεπε να είναι- στο μισθολόγιο της ΕΟΤ.

«Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει που θα πάτε διακοπές φέτος το καλοκαίρι, σας προτείνω την Ελλάδα! Είναι απίστευτο μέρος! Έχω πάει σε τόσα πολλά άλλα μέρη και δεν βρήκα πουθενά καλύτερα!». Ένα μόνο από τα ενδεικτικά μηνύματα της 34χρονης, η οποία ανέβασε και twitpic μια σημαία να κυματίζει περήφανη.

Όσον αφορά την αρνητική διαφήμιση που έχουμε υποστεί, η Μενούνος λέει «Γνωρίζω πολλούς που προσπαθούν να αποθαρρύνουν τους τουρίστες από το να έρθουν στην Ελλάδα. Μην φοβάστε! Είναι ασφαλές μέρος και πιο όμορφο από ποτέ».

Καθώς επίσης «η Ελλάδα αξίζει και χρειάζεται τον τουρισμό. Και μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι πως οι άνθρωποι τους μπορούν να σας περιποιηθούν μια χαρά. Τα πάντα είναι υπέροχα εδώ!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ