10 εκ. λίρες δώρο γενεθλίων κάνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον γιο της - iefimerida.gr

10 εκ. λίρες δώρο γενεθλίων κάνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον γιο της

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γίνεται 30 και παίρνει το καλύτερο δώρο από τη… μητέρα του!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γιορτάζει σήμερα τα 30ά του γενέθλια κι εκπληρώνει έτσι έναν όρο στην διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ώστε να μπορέσει να λάβει δέκα εκατομμύρια λίρες ως κληρονομιά.

Η εκλιπούσα πριγκίπισσα της Ουαλίας κληροδότησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στους γιούς της Γουίλιαμ και Χάρι, οι οποίοι ήταν 15 και 12 ετών αντίστοιχα όταν εκείνη σκοτώθηκε το 1997, αλλά οι εκτελεστές της διαθήκης έκριναν ότι η κληρονομιά δεν θα πρέπει να δοθεί στους δικαιούχους μέχρι να γίνουν 30 ετών.

Η Νταϊάνα άφησε περιουσία ύψους 12.966.022 λιρών (16 εκατομμυρίων ευρώ), αλλά εκτιμάται ότι το ποσό αυτό έχει ανέλθει στις 20 εκατομμύρια λίρες μέσω επενδύσεων. Αμφότεροι οι πρίγκιπες δικαιούνται το ήμισυ της περιουσίας αυτής.

Στην αρχή ειπώθηκε ότι ο Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κάθριν ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα για να αγοράσουν εξοχική κατοικία, όμως αυτό το σενάριο εγκαταλείφθηκε όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρίγκιπας πρόκειται να συνεχίσει την συμμετοχή του στην ομάδα έρευνας και διάσωσης της Βασιλικής Αεροπορίας, οπότε να μετακινείται συνεχώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ