Τζήμερος για το «είμαι προδότης, γερμανοτσολιάς»: Το υπεξαίρεσαν από τη σελίδα μου! - iefimerida.gr

Τζήμερος για το «είμαι προδότης, γερμανοτσολιάς»: Το υπεξαίρεσαν από τη σελίδα μου!

Τζήμερος για το «προδότης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «γυρνάει» ο Θάνος Τζήμερος για την περίφημη πλέον ανάρτησή του στο Facebook όπου ειρωνικά αποκαλούσε, μεταξύ άλλων, τον εαυτό του προδότη, γερμανοτσολιά, σκουλήκι, και μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα, καθώς όπως λέει δεν επρόκειτο για ανάλυση αλλά για ένα πικρό σχόλιο προς φίλους που κάποιοι το υπεξαίρεσαν.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Γιάφκα του Σπύρου Χαριτάτου στον ραδιοσταθμό Flash, o πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά τόνισε πως ότι και να πει, κάποιος θα βρεθεί να τον χτυπήσει.

Σχολιάζοντας τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την διάσημη πλέον ανάρτηση του στο Facebook όπου αναφερόταν στο εκλογικό αποτέλεσμα και χρησιμοποιούσε βαρείς χαρακτηρισμούς για να τονίσει την επίθεση λάσπης που έχει υποστεί, είπε ότι επρόκειτο για «συναισθηματικά φορτισμένο σχόλιο», «ένα σχόλιο πικρό και όχι επιστολή ούτε ανάλυση εκλογικού αποτελέσματος» και σημείωσε ότι απευθυνόταν σε «φίλους» του και όχι σε όλον τον κόσμο.

«Καποιοι το υπεξαίρεσαν απο τη σελίδα μου» είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζήμερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ