Μέσι: «Δεν θα αγωνιστώ ποτέ στην Ρεάλ» - iefimerida.gr

Μέσι: «Δεν θα αγωνιστώ ποτέ στην Ρεάλ»

Μέσι: «Δεν θα αγωνιστώ ποτέ στην Ρεάλ Μαδρίτης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λίονελ Μέσι απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν πιστεύω πως θα αγωνιστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ! Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου και θα ήθελα ολόκληρη η καριέρα μου να σχετίζεται μόνο με αυτήν την ομάδα. Μέχρι να αποσυρθώ από την ενεργό δράση, θα ήθελα να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα κι έτσι ελπίζω να γίνει», δήλωσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Τίτο Βιλανόβα:

«Χαιρόμαστε που ο Τίτο είναι ο αντικαταστάτης του Γκουαρντιόλα, καθώς είναι ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζουμε και δουλεύει με παρόμοιο τρόπο με τον Γκουαρντιόλα, ώστε δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε πολλά πάνω στην προπόνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ