Γιοχάνσον – Κούπερ το νέο «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ; - iefimerida.gr

Γιοχάνσον – Κούπερ το νέο «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Γιοχάνσον – Κούπερ το νέο «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε γνωστό εστιατόριο του Μπελ Ερ στην Καλιφόρνια εθεάθησαν να δειπνούν και ταυτοχρόνως να φλερτάρουν ασύστολα ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Σκάρλετ Γιόχανσον, πυροδοτώντας τις φήμες ότι είναι το νέο «καυτό» ζευγάρι της πόλης.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας «He's Just Not That Into You» («Απλώς δεν σε γουστάρει») και μέχρι σήμερα δεν είχαν απασχολήσει τα μίντια με οποιαδήποτε μεταξύ τους σχέση, φιλική ή όχι.

Τώρα όμως, τα πράγματα αλλάζουν και μάλλον ο Μπράντλεϊ γουστάρει τη Σκάρλετ, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το κλίμα μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Γελούσαν συνεχώς, φλέρταραν έντονα κι ο ηθοποιός δεν έπαιρνε τα μάτια του από το σέξι φόρεμα που φορούσε η συνοδός του.

Σύμφωνα με άτομο που μίλησε στο RadarOnline.com: «Έμοιαζαν να έχουν μεγάλη άνεση μεταξύ τους και ήταν πολύ απορροφημένοι ο ένας με τον άλλον. Η Σκάρλετ φορούσε ένα φόρεμα με έντονο κόψιμο στη πλάτη και εκείνος την κοίταζε με θαυμασμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ