Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό ανήλικης Αλβανίδας - iefimerida.gr

Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό ανήλικης Αλβανίδας

Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό ανήλικης Αλβανίδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατηγορία βιασμού μίας ανήλικης Αλβανίδας βρίσκεται αντιμέτωπος δημοτικός υπάλληλος και μέλος της Χρυσής Αυγής σε περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής. Ενας 45χρονος συνελήφθη προ τετραημέρου για τον βιασμό μιας μαθήτρια.

Σύμφωνα με το vima.gr ο 45χρονος, που είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη Αλβανίδα εδώ και μερικούς μήνες. Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν ο 45χρονος υπάλληλος συμμετείχε σε δημοτικά έργα, σε σχολείο της περιοχής και εκεί φέρεται να γνώρισε την 15χρονη μαθήτρια και της πρότεινε να εργασθεί στο γραφείο μίας μικρής εταιρείας που πραγματοποιούσε τεχνικά έργα.

Η 15χρονη δέχθηκε την πρόσκληση, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα η μαθήτρια κατήγγειλε πως στις 15 Φεβρουαρίου ο 45χρονος την παρέσυρε σε ερημική περιοχή και τη βίασε. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 45χρονος πρότεινε αμέσως μετά στην 15χρονη να της δώσει περίπου 100 ευρώ, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της αλλά και για να συνευρεθεί κι άλλες φορές μαζί της.

Όταν όμως η μαθήτρια έμεινε έγκυος κατέφυγε σε τοπικό ιατρείο προκειμένου να προχωρήσει σε έκτρωση. Οι Αλβανοί γονείς του κοριτσιού ζήτησαν από τον 45χρονο εξηγήσεις. Τότε ο κατηγορούμενος, μαζί με φίλους του, απείλησε με επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής» αν επέμειναν στις κατηγορίες τους για την κακοποίηση του κοριτσιού. Τελικά ο 45χρονοςσυνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα αργότερα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.0000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ