Σύσκεψη των τριών αρχηγών με Ζανιά και Ράπανο ενόψει Eurogroup - iefimerida.gr

Σύσκεψη των τριών αρχηγών με Ζανιά και Ράπανο ενόψει Eurogroup

Σύσκεψη των τριών αρχηγών με Ζανιά και Ράπανο ενόψει Eurogroup
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον απερχόμενο υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά και τον, κατά πληροφορίες, προοριζόμενο για το ίδιο αξίωμα στη νέα κυβέρνηση, Βασίλη Ράπανο, συναντήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα ο νέος πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup την Πέμπτη.

Την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης ο νυν υπουργός κ. Ζανιάς.

Ο κ. Ράπανος δεν θα συνοδεύσει τον νυν υπουργό Οικονομικών στις Βρυξέλλες, καθώς θα πρέπει να μείνει εδώ για να ορκιστεί υπουργός και να αναλάβει και επισήμως τα νέα του καθήκοντα.

Στην προσεχή σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., την επόμενη εβδομάδα, εκτός από τον κ. Σαμαρά, θα μεταβούν στις Βρυξέλλες και οι Ευάγγεολος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, προκειμένου να ενισχύσουν με δικές τους επαφές με τα συγγενικά τους κόμματα την προσπάθεια διαπραγμάτευσης της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ