Σαμαράς: Σκληρή δουλειά για να δώσουμε ελπίδα στον ελληνικό λαό - iefimerida.gr

Σαμαράς: Σκληρή δουλειά για να δώσουμε ελπίδα στον ελληνικό λαό

Σαμαράς: Σκληρή δουλειά για να δώσουμε ελπίδα στον ελληνικό λαό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πατριωτισμό, εθνική ενότητα και εμπιστοσύνη από τον ελληνικό λαό ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την πρώτη του δήλωση μετά την ορκωμοσία.

Ο πρωθυπουργός, τόνισε πως με την βοήθεια του Θεού, η νέα κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περάσει από το χέρι της προκειμένου με σκληρή δουλειά, να μπορέσει να δώσει ελπίδα στον ελληνικό λαό.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής του Αντώνη Σαμαρά με τον Παναγιώτη Πικραμμένο, ο τέως πρωθυπουργός, είπε πως με την νέα κυβέρνηση θα πρέπει να επαναλειτουργήσουν οι βασικές δομές του κράτους, όπως η Παιδεία, η ασφάλεια του πολίτη, η Δημόσια Διοίκηση, αλλά και να βρει η Ελλάδα την θέση που της ανήκει ανάμεσα στους εταίρους της.

Από την πλευρά το ο πρωθυπουργός, είπε πως έχει πλήρη επίγνωση των κρίσιμων στιγμών που περνάμε ως κράτος και ως έθνος και την ανάγκη για να ανακάμψει η οικονομία και ο ελληνικός λαός που έχει τραυματιστεί.

Στην συνέχεια συνεχάρη τον Παναγιώτη Πικραμμένο για το έργο του και εξέφρασε την ελπίδα να αξιοποιήσει την εμπειρία του και την γνώση του και στο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ